Onze eerste workshop landschapsschilderij was een groot succes. Er werd prachtig werk gemaakt en iedereen had veel plezier met schilderen in de zon.

Omdat we in de (nabije) toekomst veel aanvragen hebben gekregen voor andere workshops, organiseren we nu een nieuwe workshop op 20 mei, aanvang 9.30 uur.

Na een korte introductie wordt er een hele dag geschilderd in de velden rondom onze quinta. We gaan schilderen met acrylverf. Voor alle materialen wordt gezorgd en rond 12.30 uur staat er een lunch klaar. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een stoel en een goed humeur om te schilderen (en misschien een hoed en wat zonnebrandcrème).

Het maakt niet uit of je vaker geschilderd hebt, of een absolute beginner bent. Het gaat allemaal om het plezier van schilderen, om Bob Ross te citeren.

Datum: zaterdag 20 mei, 9.30 – 16.30 uur Locatie: Atalaia do Campo (Quinta dos Sonhos) Kosten pp. € 30,- Aanmelden via privébericht, maximaal 6 deelnemers. Stuur ook je e-mail in dm zodat we alle info kunnen sturen. Vragen? Graag ook per pm sturen…

Zie het evenement op onze Facebook-pagina.

Ps: we plannen een niet-weekend-workshop midden/eind juni voor degenen die niet in de weekenden kunnen komen.